MEERDERHEID KAPELLE-OP-DEN-BOS WIL STINKEND ASBESTPOTJE GEDEKT HOUDEN!!

Op 12 november 2010

N-VA- raadslid Renaat Huysmans stelt met ontzetting vast dat de Kapelse meerderheid van plan is om de grote hoeveelheden asbestdraailing die tijdens de Aquafin werken in de de Beughemlaan te Ramsdonk gevonden werden, gewoon ter plaatse te laten zitten, in plaats van te saneren. Van een voorbeeldfunctie gesproken!

“Verschillende verontruste buurtbewoners verwittigden ons hiervan en bij navraag op het gemeentehuis bleek dit nog te kloppen ook “ stelt Renaat Huysmans. Daarom vraagt N-VA Kapelle-op-den-Bos aan de meerderheid om vooralsnog hun plannen te herzien en  ervoor te zorgen dat deze grote hoeveelheden kankerverwekkende stoffen in samenwerking met OVAM uit ons leefmilieu zouden verwijderd worden. Het argument dat dit teveel kost, wijst N-VA resoluut van de hand. Op gezondheid staat immers geen prijs!

“Waarom de provincie hiervoor ook zijn ogen sluit , is ons ook een raadsel. Het betreft hier immers een niet eens vergunde overdekking van een provinciebeek. Welke ’ hogere ‘ belangen zijn hier in het spel?” vraagt Huysmans zich af. Wordt zeker vervolgd!

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is