Renaat Huysmans en Lena Ghysels trekken de N-VA-lijst

Op 27 februari 2018
Verkiezingen 2018

Op de laatste bestuursvergadering van N-VA Kapelle-op-den-Bos van 20 januari werden de kandidaturen voor de lijsttrekkers unaniem goedgekeurd.

Lijsttrekker wordt opnieuw fractieleider en huisarts Renaat Huysmans die de lijst in 2006 en 2012 ook trok en in 2012 met zijn team een monsterscore behaalde van bijna 33%.

De 2de plaats wordt ingenomen door Lena Ghysels, provincieraadslid en secretaris van de lokale afdeling.

Op het ledenfeest van zaterdag 03/02/2018 werden de leden als eersten op de hoogte gebracht.

Renaat Huysmans en Lena Ghysels: “Wij gaan voluit voor de verandering in onze gemeente na vele jaren socialistisch beleid, dat de laatste 2 legislaturen ondersteund werd door CD&V. We zijn ons ervan bewust dat we zullen moeten groeien, willen we een nieuwe coalitie tussen de huidige meerderheidspartijen voorkomen, maar we geloven er rotsvast in dat de Kapellenaren wachten op verandering met meer openheid in het beleid, goede communicatie met en meer inspraak van de burgers. N-VA staat voor een lange termijn visie, iets waar het de huidige coalitie aan ontbreekt. We willen komaf maken met de schande van 2012 waarbij N-VA als grote overwinnaar naar de oppositiebanken werd verwezen”.

De verdere lijstvorming is volop aan de gang, nieuwe kandidaten worden aangetrokken en N-VA Kapelle-op-den-Bos is er van overtuigd met een sterk team naar de stembusslag te trekken en hopelijk te slagen in het vooropgestelde doel.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is