Woordje van lijsttrekker Renaat Huysmans

Op 27 september 2018

Beste dorpsgenoten,

Bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen in 2012, die voor onze partij zeer succesvol verliepen, kreeg N-VA het vertrouwen van ruim 33 % van de kiezers. We hebben toen niet de kans gekregen te bewijzen dat we jullie vertrouwen waard zijn. Niet getreurd, de voorbije 6 jaar hebben we opbouwende oppositie gevoerd. Op 14 oktober willen wij er opnieuw met volle goesting en goede moed tegenaan gaan. Hierbij rekenen we weer op jullie massale steun.

Als lijsttrekker ben ik bijzonder trots op de kandidatenlijst welke N-VA jullie kan voorleggen. Toffe, geëngageerde mannen en vrouwen met één doel voor ogen: “Kapelle, Nieuwenrode, Ramsdonk en Oxdonk aangenamer, mooier en beter maken”.

We vonden een mooie mix tussen jong en ervaren, man en vrouw, waarbij elke deelgemeente sterk wordt vertegenwoordigd. Wij geloven er rotsvast in. 

Het aftellen naar 14 oktober kan beginnen. 

Jullie konden al kort kennismaken met al onze kandidaten, ons programma komt er weldra aan. Het is gebaseerd op tal van voorstellen die N-VA in de voorbije 6 jaar vanuit de oppositie heeft voorgesteld en is ingegeven door noodzakelijke veranderingen en een nieuw beleid voor alle inwoners van Kapelle-op-den-Bos.

 

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is